Alla hjärtans dag
14/2
(Fullbokat)
Tartar på röding, krönt med löjrom
1 glas utvalt bubbel
Nykokt pillad hummer, tigerräkor med sin egen soppa
1 glas utvalt vittvin
Gödkalvrygg, svampbakelse, tryffelsky
1 glas rödvin med påfyllning
Passionsfrukt Tira-misu
1 glas utvalt dessertvin
Meny 595kr
Vinpaket 495kr
Take away
Meny 445kr
Dagens lunch
v.3
Ons - Fre
11.30 - 14.30
135kr
Lördagar
13:00 - 15:00
165kr
En valfri gourmetas som förrätt, kaffe, kaka och vatten ingår.
Stekt fläsk med löksås, potatis och grönsaker
Panerad fiskfilé med remouladsås, potatis och grönsaker
Dagens vegetariska kreation, fråga kocken
Finns alltid
Skånsk äggakaka med stekt fläsk och lingon
Kalvlever med lök, fläsk, potatis och lingon
Händer på Lagmark
Hunters Winemakers Dinner
Den 25 januari (fullbokat) och 6 februari 2025 bjuder vi in till en exklusiv kväll på Lagmarks Kök i Helsingborg. Tillsammans med Budou Wines och vinmakare från den prestigefyllda vingården Dogliotti 1870, belägen i hjärtat av Piemonte, Italien, presenterar vi en femrättersmeny som är noggrant komponerad för att matcha vingårdens utsökta viner.
Under kvällen får du njuta av:
-
En välbalanserad femrättersmeny
-
Utvalda viner från Dogliotti 1870 – en vingård med över 150 år av vintradition i Castagnole delle Lanze.
-
En unik möjlighet att träffa och höra direkt från vinmakarna själva, som delar sin passion och berättelser om vinerna.
📍 Plats: Lagmarks Kök, Roskildegatan 2, Helsingborg
📅 Datum: 25 januari, 6 februari 2025
⏰ Tid: 19:00
💳 Pris: 1.095 kronor (femrättersmeny och vinpaket ingår)
Kvällens värd: Kristian Kotteby, Budou Wines
Kvällens kock: Torbjörn Lagmark
OBS! Platserna är mycket begränsade – endast 18 platser finns tillgängliga.
🔗 Boka din plats idag och ta del av en kväll fylld av smaker, berättelser och gemenskap.
Vi ser fram emot att få välkomna dig till en oförglömlig upplevelse!
Tel: 0704 - 03 51 89
E-post: info@lagmark.se
Mat att ta med
Vi har något för alla tillfällen – hemma, på jobbet eller festen!
Bufféer och menyer
À la carte
Förrätter
Skaldjursoppa med räkspett, krabba, musslor - 90kr
2 valfria Gourmetas - 90kr
Anklever att steka 1 st skiva - 120kr
Huvudrätter
Variation på olika husmanskost, från - 79kr (värms i micro ca 3 minuter)
Oxfilé, lamm, anka eller dagens fisk - 195kr (lagas på beställning)
Skånsk äggakaga - 99kr (lagas på beställning)
Desserter
Varieras dag för dag, ca 3 olika, från - 65kr
Choklad praliner - 25kr
Såser
Chili Bearnaise
Remoulad
Svamp & tryffel
45 kr
Demi glace (reducerad kalvfond)
125kr
Sill 25kr / hg
Lök * Stekt inlagd
Senap * Brante * Husfru
Gourmetas, 5 valfria - 195kr
Helgmeny
Fredagar och Lördagar
Från kl 13.00
Öppen crêpes à la Lagmark
Räkor, röding, löjrom, ostkrisp
★
Fisk & Skaldjurssoppa
eller
Dagens kött
Serveras med säsongens grönsaker, svamp & rotfrukter
★
Cuarenta y Tres
Glass, vanilj, hallonsås, choklad
eller
Dagens dessert
495:-
Att börja med
Klassisk Kir Royal - 95 kr