Klicka på PDF'en för att läsa mer om våra viner


JULBORD

Serveras 1-22 december från 18.00 - 595:-

Julafton 13.00-14.00, vi stänger ca 18.00 - 1 000:-
(Inkl öl, snaps, vin och avec)

Barn under 12 år - 10:-/år

 

Sill-turen
7 olika sorters sill, Jansson, ägghalvor, kavring och ost

Fisk och skaldjurs-turen

Gravad lax med hovmästare sås
Sundstorgsrögad röding med romsås
Rimmad torskfilé med skånsk senapssås
Räkröra
Tonfisk
Hummersoppa
Friterade räkor

Kalla kött-turen
Gåslever i flädergelé
Marmiternas julkorv
Sprängd anka med coleslow

Färskost fyllda spickeskinka roulader

Carpaccio

Olika mini salami

Melon

Baguette

Varma turen

5 olika sorters kött

2 olika färsk korvar

Samt olika vegetariska tillbehör

Ostturen

7 olika sorters ost med tillbehör

Gottebord
Variation på klassiska och moderna desserter och godsaker

 

Julbuffé Catering -395:-
Löksill

Husfrusill
Senapsgravad sill
Brantevikssill
Ägghalvor
Kavring & smör
Gravad lax med senapssås
Sundstorgsrökt rödingfilé
Räkröra
Tonfisksallad
Lantpaté med pikant gullök
Marmiternas julkorv
Sprängd anka med coleslow

Skinkrulle
Klassisk julskinka med ”wokad” vitkål, rökt sidfläsk och äpple
Prinskorvar och köttbullar
Jansson

Dessert
Mandelmussla med sylt och grädde 1 st/person
Ris à la Malta med jordgubbssås 80g/person 

 

 

NYÅR

5 rätters nyårsmeny att njuta av hemma - 595:-

Ankleverpaté med flädergelé och Brioche

Vin förslag: Gewurztraminer från Alsace

Spett på pilgrimsmusslor och räkor, skaldjurstimbal samt hummersås

Vin förslag:Chardonnay från Chablis

Svampfylld Vaktel, King Oyster portvinssky samt tryffeldoftande potatisgratäng

Vin förslag: Zenato Rippassa

Tre utvalda ostar med frukt och kryddbröd
Vin förslag: Fortsätt med det röda

Hallonspäckad chokladmousse ingjuten i choklad, physalis, rårörda bär

 Vin förslag:Portvin