Klicka på PDF'en för att läsa mer om våra viner


JULBORD

Serveras 1-22 december från 18.00 - 595:-

Söndagar från 13.00-17.00 (Vi stänger 19.00)

Julafton 13.00-14.00, vi stänger ca 18.00 - 1 000:-
(Inkl öl, snaps, vin och avec)

Barn under 12 år - 10:-/år

 

Sill-turen
7 olika sorters sill, Jansson, ägghalvor, kavring och ost

Fisk och skaldjurs-turen

Gravad lax med hovmästare sås
Sundstorgsrögad röding med romsås
Rimmad torskfilé med skånsk senapssås
Räkröra
Tonfisk
Hummersoppa
Friterade räkor

Kalla kött-turen
Gåslever i flädergelé
Marmiternas julkorv
Sprängd anka med coleslow

Färskost fyllda spickeskinka roulader

Carpaccio

Olika mini salami

Melon

Baguette

Varma turen

5 olika sorters kött

2 olika färsk korvar

Samt olika vegetariska tillbehör

Ostturen

7 olika sorters ost med tillbehör

Gottebord
Variation på klassiska och moderna desserter och godsaker

 

Julbuffé Catering -395:-
Löksill

Husfrusill
Senapsgravad sill
Brantevikssill
Ägghalvor
Kavring & smör
Gravad lax med senapssås
Sundstorgsrökt rödingfilé
Räkröra
Tonfisksallad
Lantpaté med pikant gullök
Marmiternas julkorv
Sprängd anka med coleslow

Skinkrulle
Klassisk julskinka med ”wokad” vitkål, rökt sidfläsk och äpple
Prinskorvar och köttbullar
Jansson

Dessert
Mandelmussla med sylt och grädde 1 st/person
Ris à la Malta med jordgubbssås 80g/person 

 

 

WINEMAKERS DINNER FRED 17/11 kl 19.30

Varmt välkomna till en oförglömlig kväll hos Lagmark i Helsingborg.
Marianne och Marc Fues förvärvade Domaine Coste Chaude 1994. Vingården ligger i Visan i södra Rhônedalen i området Vaqueras. Makarna Fues gör framförallt röda viner på druvorna Grenach, Syrah och Mourvèdre men tillverkar även vitt vin. På fredag kan du dricka deras viner och njuta av en 6-rätters meny som komponerats av Torbjörn Lagmark och Svante Aspelin.

6 rätters meny med 6 viner - 695:-

2 st Amuse Bouche till champagnen

Blåmusselsoppa

Sniglar bourguignonne​

Halstrad anklever

Lamm

3 utvalda franska ostar

Äpplekaka

 

JULSKYLTNINGSMENY
3 december
Vi bjuder alla gäster på hemlagad chokladglögg

Meny 295:-
Musslor på burgundiskt vis

Ankbröst med apelsinsås

Lingon och rödvinskokt päron

-------------------------------------

NYÅR

5 rätters nyårsmeny att njuta av hemma - 595:-

Halstrad anklever med äpple

Spett på pilgrimsmusslor och räkor, hummertimbal samt hummersås

Kronhjortsrygg, lätt gräddkokta ädelsvampar, portvinssky samt potatisgratäng

Havtornsmousse i choklad, physalis, rårörda bär